DM VIP VARAUSEHDOT

Nämä ehdot tulevat molempia osapuolia sitoviksi kun varaus on vahvistettu. Mökin vuokrauksesta tuleva lasku tulee maksaa laskun eräpäivään mennessä.
Mikäli maksua ei suoriteta ajallaan siirtyy periminen kolmannelle osapuolelle. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan DM VIP:lle ennen majoittumisen alkua. Mökin varaaja on aina vastuussa mökistä.

Avaimen luovutuksesta sovitaan 2–3 päivää ennen majoituksen alkua. Lomakohde on asiakkaan käytettävissä kohteesta riippuen tulopäivästä klo 15.00 lähtöpäivään klo 12.00. Kohteen vuokraan sisältyy loma-asunnon vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt) ja perusastiasto. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet tai vuokraa ne DM VIP:ltä 10€/setti. Vuoteissa on aina käytettävä liinavaatteita!

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on sovittu majoitusta varattaessa. Mikäli ilmenee väärinkäytöstä yöpyjien määrässä perimme siitä 500€ sakon.
Lemmikkieläinten tuonnista majoituskohteeseen on neuvoteltava varausta tehdessä. Tupakointi DM VIP mökeissä ja huoneistoissa on ehdottomasti kielletty (sakko 500€ mikäli havaitaan mökissä tupakan hajua).

SIIVOUS

Mökkiin tehdään loppusiivous huoltoyhtiön toimesta mikäli se on varauksen yhteydessä erikseen ostettu. Edellytämme varaajalta aina yleisen siisteyden noudattamista sekä kohteen siivousta mökissä olevien ohjeiden mukaisesti myös ostetussa siivouspalvelussa. Mikäli siivousta ei ole suoritettu, tai se on tehty puutteellisesti, DMVIP:llä on oikeus periä asiakkaalta huoltoyhtiön määrittelemä extrasiivousmaksu (mökistä riippuen 150–300€).

PERUUTUSEHDOT

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti (sähköposti,) DM VIP:iin. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto peruutuksesta on tullut DM VIP:iin. Mikäli asiakas osoittaa, että peruutus on tehty ja lähetetty oikeaan osoitteeseen oikeana ajankohtana, hyväksytään peruutus, vaikka se myöhästyisi tai ei tulisi perille lainkaan. Peruutuksen tapahtuessa alle 28 vrk ennen majoituksen alkua, pidätetään 100% majoituksen hinnasta, eikä maksua palauteta. Peruutuksen tapahtuessa 28-50 vrk varauksesta peritään 50% majoituksen hinnasta.

DM VIP:N OIKEUS PERUA VARAUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majour, voi DM VIP perua varauksen. Myös varauskalentereissa olevista teknisistähäiriöistä johtuvat tuplabuukkaukset lasketaan force majour tapauksiksi. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin. Pyrimme aina löytämään muun majoituksen asiakkaalle.

HÄIRIÖ- TAI VAARATILANTEESTA JOHTUVA VUOKRASOPIMUKSEN PURKAMINEN

Mikäli vuokralainen aiheuttaa häiriötä tai vaaraa samassa tai muissa lomamökeissä oleville tai rikkoo tämän sopimuksen ehtojaon vuokranantajalla /vuokranantajan edustajalla oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi. Kaikista yllä mainituista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.

VAHINGOT

Asiakas/vastuuhenkilö on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle oleskelunsa aikana aiheutuneet vahingot suoraan omistajalle. Vahingosta pitää ilmoittaa välittömästi vuokrauksen aikana asiakaspalvelu@dmvip.fi

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua suoraan huoltajalle. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.

AVAIMEN LUOVUTUS

Otathan yhteyttä ennen varauksen alkua asiakaspalvelu@dmvip.fi

Pidämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Start typing and press Enter to search